Fotoshoot buiten en/of in de studio

€ 75,- (van november t/m maart slechts €65,-)

Met 1 of 2 personen

Minimaal 1 uur shooten in de studio of op een locatie naar keuze. Meestal hebben we wel langer de tijd, we doen het lekker op het gemakje en doorgaans hou ik het hele dagdeel vrij.  

Je ontvangt minimaal 10 foto’s in hoge resolutie en zonder logo’s. Meestal zijn dit er wel meer. 

Voor de studio en locaties tussen Bergen op Zoom en Kruiningen reken ik geen extra kosten. Voor locaties verder weg reken ik €0,30 per gereden kilometer, gerekend vanaf Rilland. 

 

Gezinsshoot

€ 135,- (van november t/m maart slechts €125,-)

Met maximaal 5 personen (meer personen in overleg)

Minimaal 1 uur shooten op een locatie naar keuze. Meestal hebben we wel langer de tijd, we doen het lekker op het gemakje en ik hou doorgaans het hele dagdeel vrij.  

Je ontvangt minimaal 15 foto’s in hoge resolutie en zonder logo’s. Meestal zijn dit er wel meer. 

Voor locaties tussen Bergen op Zoom en Kruiningen reken ik geen extra kosten. Voor locaties verder weg reken ik €0,30 per gereden kilometer, gerekend vanaf Rilland.

 

Bruiloften

€ 700,-

Voor dit bedrag ben ik 7 uur aanwezig, overdag. Voor elk uur extra aanwezig, reken ik € 100,-. De exacte tijden kunnen geheel in overleg afgestemd worden. Je krijgt de geslaagde foto’s in hoge resolutie binnen 6 weken toegestuurd. Normaal gesproken plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarin we samen onder andere jullie wensen en de dagplanning bespreken. 

Omdat feest- en festivalfotografie echt een andere tak van sport is, die voor donkere binnenlocaties tevens specifieke apparatuur vereist, doe ik dit normaal gesproken niet. 

Een fotoboek is niet bij de prijs inbegrepen. Het is voor de meeste mensen ook veel leuker om dit zelf te doen. Prijzen van extra diensten (bijvoorbeeld een fotoboek maken, langer aanwezig zijn of een loveshoot op een andere datum) in overleg.

Werkwijze

Ik werk niet met verschillende pakketten en fotobestanden hoef je ook niet los bij te kopen. Ik neem liever gewoon alle tijd die nodig is (en met kinderen qua spanningsboog ook haalbaar is). De ene keer zal dat een uurtje zijn, de andere keer misschien 2 of 3. Daarnaast ontvang je alle geslaagde fotobestanden in hoge resolutie. 

Je ontvangt de foto’s binnen uiterlijk 3 weken (voor bruiloften 6 weken) in hoge resolutie. Meestal is dit een stuk sneller. 

Vooraf betalen is het makkelijkst. Voor fotoshoots is het ook mogelijk om na afloop eerst een paar proeffoto’s in lagere resolutie en met logo te ontvangen en daarna te betalen. Voor bruiloften is het ook mogelijk om 50% vooraf te betalen en 50% na afloop.