Fotoshoot buiten of in de studio / portfolioshoot

€ 75,- 

Met 1 of 2 personen

Minimaal 1 uur shooten in de studio of op een locatie naar keuze. Meestal hebben we wel langer de tijd, we doen het lekker op het gemakje en doorgaans hou ik het hele dagdeel vrij. Natuurlijk kunnen we ook foto's maken voor je (model)portfolio. We maken dan in elk geval headshots, halfbody- en fullbodyshots.

Je ontvangt minimaal 10 foto’s in hoge resolutie en zonder logo’s. Meestal zijn dit er wel meer. 

Voor de studio en locaties tussen Bergen op Zoom en Kruiningen reken ik geen extra kosten. Voor locaties verder weg reken ik €0,30 per gereden kilometer, gerekend vanaf Rilland. 

 

Gezinsshoot

€ 135,- 

Met maximaal 5 personen

Minimaal 1 uur shooten op een locatie naar keuze. Meestal hebben we wel langer de tijd, we doen het lekker op het gemakje en ik hou doorgaans het hele dagdeel vrij.  

Je ontvangt minimaal 15 foto’s in hoge resolutie en zonder logo’s. Meestal zijn dit er wel meer. 

Voor locaties tussen Bergen op Zoom en Kruiningen reken ik geen extra kosten. Voor locaties verder weg reken ik €0,30 per gereden kilometer, gerekend vanaf Rilland.

 

Familie fotoshoot

€ 175,- 

Met maximaal ongeveer 15 personen (meer personen in overleg)

Minimaal 1,5 uur fotoshoot op een locatie naar keuze. Meestal hebben we wel langer de tijd, we doen het lekker op het gemakje en ik hou doorgaans het hele dagdeel vrij. Naast foto's van de hele familie, is er natuurlijk ook tijd om foto's te maken van bijvoorbeeld de gezinnen, kinderen en andere combinaties apart. 

Je ontvangt minimaal 20 foto’s in hoge resolutie en zonder logo’s. Meestal zijn dit er wel meer. 

Voor locaties tussen Bergen op Zoom en Kruiningen reken ik geen extra kosten. Voor locaties verder weg reken ik €0,30 per gereden kilometer, gerekend vanaf Rilland.

 

 

Fotowandeling

€ 95,- 

Op zoek naar een manier om zelf ook nog wat te leren en lekker bezig te zijn tijdens een fotoshoot? Betere foto's leren maken voor je socials? Of om bijvoorbeeld je puber enthousiast te maken voor een fotoshoot? Boek dan een fotowandeling!

Tijdens een fotowandeling krijg je sowieso alle foto’s die je bij een gewone fotoshoot krijgt. Daarnaast leer je zelf betere foto’s te maken met je camera of smartphone en krijg je tips over bijvoorbeeld compositie, licht en de instellingen van je camera of smartphone. Een soort mini-workshop en fotoshoot in één dus!

Tijdelijk bied ik een fotowandeling aan voor € 95,-. We nemen daarbij minimaal twee uur de tijd. Maximaal 3 personen in totaal.

 

Bruiloften (t/m 2025 volgeboekt)

€ 800,-

Voor dit bedrag ben ik 7 uur aanwezig, overdag. Voor elk uur extra aanwezig, reken ik € 100,-. De exacte tijden kunnen geheel in overleg afgestemd worden. Je krijgt de geslaagde foto’s in hoge resolutie binnen maximaal 8 weken toegestuurd. Normaal gesproken plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarin we samen onder andere jullie wensen en de dagplanning bespreken. 

Omdat feest- en festivalfotografie echt een andere tak van sport is, die voor donkere binnenlocaties tevens specifieke apparatuur vereist, doe ik dit normaal gesproken niet. 

Een fotoboek is niet bij de prijs inbegrepen. Het is voor de meeste mensen ook veel leuker om dit zelf te doen. Prijzen van extra diensten (bijvoorbeeld een fotoboek maken, langer aanwezig zijn of een loveshoot op een andere datum) in overleg.

Werkwijze

Ik werk niet met verschillende pakketten en fotobestanden hoef je ook niet los bij te kopen. Ik neem liever gewoon alle tijd die nodig is (en met kinderen qua spanningsboog ook haalbaar is). De ene keer zal dat een uurtje zijn, de andere keer misschien 2 of 3. Daarnaast ontvang je alle geslaagde fotobestanden (die niet min of meer 'dubbel' zijn) in hoge resolutie. 

Je ontvangt de foto’s binnen uiterlijk 3 weken (voor bruiloften maximaal 8 weken) in hoge resolutie. Meestal krijg je ze wel een stuk sneller. 

Vooraf betalen is het makkelijkst. Voor fotoshoots is het ook mogelijk om na afloop eerst een paar proeffoto’s in lagere resolutie en met logo te ontvangen en daarna te betalen. Voor bruiloften is het ook mogelijk om 50% vooraf te betalen en 50% na afloop.